Luonnonyrtit hyötykäyttöön

Tässä tulee tietoa muutamista luonnossa kasvavista kasveista ja niiden hyötykäytöstä sekä kettä kansanperinteessä. Näitä yrttejä voit käyttää turvallisesti. luonnonyrtteja

Luonnonyrttejä voi ravintokäytön lisäksi käyttää myös itsensä hoitamiseen ja hyvän olon lisäämiseen.  Käytän itse esimerkiksi saunasuolaa säännöllisesti. Ohessa ohjeita:

hoitavat_yrtit_reseptit2011

Ja niitä edelliskeSINÄ kuivattuja yrttejä voi tosiaan vielä käyttää aivan mainiosti. Myös kuivatut yrtit sopivat sekä kosmetiikkaan että ruoanlaittoon. Vähän vanhemmatkin käyvät: juon itse pihlajanlehtiteetä. Löysin mökin hyllyltä purkillisen kymmenen vuotta sitten kerättyjä lehtiä.  Tee  maistuu aivan mainiolta!

Tässä jalat yrttikylvyssä. Teimme muun muassa yrttijalkakylpyjä yrttikurssilla Järvenpäässä. Koska olet itse muistanut viimeksi hemmotella omia jalkojasi?

 

Teimme yrttikurssilla myös käsikuorintaa. Helppoa, ja tarvikkeet löytyvät kotoa: kaurahiutaleita, nokkosta, ruusun trälehtiä, oliiviöljyä, sitruunaa ja hunajaa. Hierotaan käsiin 10 minuuttia, sitten huuhdellaan kädet.

 

Jos olet kiinnostunut yrttikursseistani, ota yhteyttä: satu.hoviJOOsaunalahti.fi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s