Korulipaston siivousta – kesä tuli jo

Päätin siivota korulipaston näin kesäkirppiskauden alussa. Halusin luoda katsauksen koruihini, jotta en hankkisi heräteostoksina samantapaisia, mitä minulla ennestään jo on. Joka-aamuinen korunvalinta helpottunee hurjasti. Samalla korut pysyvät helpommin ehjinä.

IKEA myy kätevän näköisiä säilytyslokerikkoja, matalia koreja, jotka on jaettu lokeroihin: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80107974. En raaskinut maksaa viittätoista euroa moisesta. Laatikostossani on useita laatikoita, eikä IKEAn säilytyslokerikkojen kokokaan ihan täsmää lipastoni mittoihin. Leikkasin lokerot maitopurkeista. Viiden maitopurkin leveys on sopiva laatikkooni, neljässä rivissä. Pituudesta jäi yli, mutta leikkasin sinne muista purkeista kapeita ja leveitä taskuja. Näin purkit pysyvät hyvin paikallaan, kun laatikoita availee.

Yli jääneet osat maitopurkeista eivät suinkaan mene haaskuun nekään, vaan käytetään syksyllä lautanauhakurssilla lautojen tekoon.

Korulipastoni pysyy nyt järjestyksessä. Lajittelin korut värin ja materiaalin mukaan.Liikaa koruja ei naisella voi olla, eihän?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: