Pavut ja herneet

Olen aina ollut vähän tottumaton kuivattujen papujen ja herneiden käyttäjä, mutta nyt keksin konstin saada maukasta ruokaa kuivatuista palkokasveista. Pavut ja herneet täytyy idättää! Ensin niitä liotetaan vuorokausi, jonka jälkeen niiden annetaan olla huoneenlämmössä idätysastiassa tai vaika siivilässä, kunnes niihin muodostuu pieni idun alku. Sen jälkeen pavut ja herneet keitetään.

Toinen ruoanlaittoa helpottava keksintö on tämä hernerouhe. Siitä saa tuoreiden herneiden makuista ruokaa, eikä tarvitse liottaa.

Yksi vastaus to “Pavut ja herneet”

  1. Marja Immonen Says:

    Loistavaa. Olen kyllä vuosikaudet idättänyt mungpapuja ja sinimailasta, mutta tätä en ole tullut ajatelleeksi. Ja se hernerouhe – täytyy lisätä ostoslistalle. Ensimmäisten lumien keskeltä terveisin Marja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: