Haluan joululahjoja!

Joululahjoja saa haluta vain silloin, kun on lapsi, vai? Kyllä minä ainakin niitä haluan. Eihän niiden tarvitse kalliita olla. Tärkeintä on, että antamalla jotakin kertoo, että välittää toisesta ihmisestä. Kynttilöitä? Suklaarasioita? Punaviiniä? Kynttilöitä aina tarvitaan, ja ylimääräiset suklaarasiat voi aina viedä tuliaisina eteenpäin, jollei niitä jaksa tai halua itse syödä. Eipä tarvitse itse hankkia niitäkään tuliaisia…. En tiedä, mitä miehet tekevät lukemattomille ylimääräisille sukkapareille, joita kuulemma saavat, mutta minä en ainakaan ole vielä saanut mitään ylimääräistä.

Itse tehdyt lahjat ovat tietysti myös hauskoja. Olen monena vuotena antanut lahjaksi kasan itse tehtyjä joulukoristeita, kuten pinkan näitä kuvan ikkunatulkkuja. Kuten sanoin, tärkeintä on se, että muistaa.

2 comments

  1. Olen joskus miettinyt näitä lahjajuttuja. Eikö sellaisia lahjoja voisi hyvinkin kierrättää, kuin esimeriksi pokaaleja ”sinulle 50-vuotislahjaksi ” ym. Mutta itse tehtyjä, henkilökohtaisia lahjoja, ei ikinä kiertoon! Vaikka syön ne ennemmin kuin hävitän.

    Marja

    • Kyllä minunkin mielestäni, ja ehkä osa tavaroista on tarkoitettukin juuri sellaisiksi lahjoiksi, kuten pikku kirjat ”Why cat’s are better than men”, ”kauniita ajatuksia Sinulle” jne. Ja tietysti myös suklaarasiat! Mieluummin kiertoon kuin omalle vyötärölle…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s