Sieniä savustamaan

Välillä on kiva kokeilla uusia sieniruokareseptejä. Sieniruokakurssilla testasimme sitä, kuinka sienien savustaminen onnistuu. Lopputulos oli erilainen, hauska ja yllättävän mieto.

Sienien savustaminen:
Hanki savustuspussi kasviksille. Ota noin kilo puhdistettuja sieniä ja laita ne pussiin. Voit käyttää savustuspussia sekä grillissä että sähköuunissa, toimi pussin ohjeiden mukaan.

Kun sienet on otettu uunista voit halutessasi öljytä ne kevyesti.

Kun sienet on otettu uunista voit halutessasi öljytä ne kevyesti.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: