Liköörimarjat käyttöön

Itse tehdyn marjaliköörin pullottamisen jälkeen ei marjoja suinkaan kannata heittää pois, vaan käyttää ne jäätelön kanssa tai vaikka leivonnaisissa. Tässä minun mainio reseptini:

Kakku englantilainen

200g voita
2dl ruskeaa sokeria
3 munaa
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
3dl täysjyvävehnäjauhoa

1dl pähkinää tai mantelia
0,5dl appelsiinin kuori (kotilikööristä)
0,5dl sukaattia
1dl liköörikirsikoita
1.5dl likööriluumuja
2rkl sitruunamehua

Muista jauhottaa marjat ja pähkinät. Paisto 175 astetta 60-70 minuuttia.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: