Kirsikkaolut

Happamalle maistuva Kriek on yksi mielioluitani. Sen happamuus syntyy luonnonkäymismenetelmällä, jolla valmistettiin alkujaan kaikki oluet. Toivoisin saavani tätä ikivanhaa makua myös maustamattomana, mutta nykyään sitä on saatavana yleensä vain marjoilla maustettuna.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: